Over ons

Premeo verzorgt sinds 2003 medische keuringen, PMO's, griepvaccinaties en beroepsvaccinaties. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring, een deskundig team van medische specialisten, een scherpe prijs en persoonlijk contact. Wij komen zeven dagen per week bij u thuis of op de zaak, overdag en ’s avonds.


Premeo BV

Premeo is een onderdeel van PTV Holding BV. Naast Premeo is Thuisvaccinatie.nl een van onze labels. Wij zijn marktleider als het gaat om het leveren van medische diensten op locatie. Dat doen wij met een team van ruim 50 BIG-geregistreerde artsen verspreid door heel Nederland. Waar u ook woont of werkt: wij komen bij u langs. De enige beperking zijn de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

In onze dienstverlening vinden wij persoonlijk contact en heldere afspraken erg belangrijk. We handelen en plannen snel, zodat onze artsen efficiënt kunnen werken en u snel geholpen wordt. Zo lukt het ons steeds weer kwaliteit voor een scherp tarief te leveren.

Medische keuring 

Moet u vanwege werk in het buitenland een medische keuring of een visa keuring ondergaan? Of wilt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten of een levensverzekering? Premeo voert medische keuringen uit voor zowel bedrijven als particulieren. Gewoon aan huis of op de zaak op een moment waarop u het schikt. Wilt u meer weten, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Groepsvaccinaties

Wilt u een groepsvaccinatie op locatie voor uw medewerkers? Premeo biedt zowel reisvaccinaties, vaccinaties in verband met arbeidsrisico's én griepvaccinaties aan. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Referenties

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Deze bedrijven werken al samen met Premeo.

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies