Health check aan huis

Uw auto krijgt een jaarlijkse APK keuring, maar waarom u niet? Want weten of u gezond bent of hoe u nog beter voor uw lichaam kunt zorgen, is wel zo prettig. In het buitenland is een jaarlijkse health-check aan huis of een preventief medische keuring dan ook heel normaal. Ook in Nederland neemt de vraag toe. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt deze preventieve gezondheidscheck ook vanuit de aanvullende verzekering.

Medische keuring of healthcheck aan huis nodig?

KEURING AAN HUIS AANVRAGEN

U meldt zich aan via onze website.

Onze afdeling planning neemt contact met u op om een afspraak te maken.

De arts komt bij u thuis voor het medisch onderzoek.

Het medisch laboratorium onderzoekt uw bloed

Wij maken het medisch rapport op en versturen dit naar de maatschappij.


Health-check bij u thuis

Een BIG-geregistreerde arts voert de health-check uit bij u thuis, ook ’s avonds en in het weekend. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een rustige ruimte waar het preventieve medisch onderzoek kan worden uitgevoerd. Voor het lichamelijk onderzoek heeft u een bed of bank nodig waar u kunt liggen. Met de arts kunt u de extra modules en mogelijkheden bespreken. De gezondheidscheck bij u thuis duurt ongeveer een half uur.

 

Wat zit er in de basis health-check?

  • Deskundig medisch onderzoek door een arts bij u thuis
  • Bespreken van een medische vragenlijst
  • Meting van lengte, gewicht, bloeddruk, hart en longen
  • Urineonderzoek op eiwit en suiker
  • Standaard of uitgebreid bloedonderzoek naar keuze
  • Persoonlijk health-check rapport thuisgestuurd

 

Wat is het verschil tussen standaard of uitgebreid bloedonderzoek?

In de health-check wordt uw urine onderzocht op de aanwezigheid van glucose en eiwitten. Standaard in iedere health-check zit bloedonderzoek naar cholesterol, suiker, nierfunctie, witte bloedcellen en rode bloedcellen. In het uitgebreide bloedonderzoek wordt ook gekeken naar de leverfunctie en de schildklierfunctie. Onze tarieven en modules vindt u terug in dit overzicht.

 

Altijd geregistreerde artsen

Premeo werkt uitsluitend met BIG-geregistreerde artsen in heel Nederland. Deze artsen voeren in onze opdracht de health-check bij u thuis uit. Wij kiezen er voor om altijd artsen in te zetten voor onze preventieve gezondheidscheck. Dat is onze keuze voor kwaliteit.

 

Inspectie voor de Gezondheidszorg

De Inspectie voor de Gezondheidszorg houdt toezicht op aanbieders van het Preventief Medisch Onderzoek. De Inspectie heeft het aanbod van Premeo bekeken en dit aanbod is in overeenstemming met de Wet op het Bevolkingsonderzoek en de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst.

Medische keuring of healthcheck aan huis nodig?


KEURING AAN HUIS AANVRAGEN

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies