Medische keuring aan huis

Een medische keuring is een verplichting waar u niet altijd op zit te wachten. U heeft een volle agenda en het is al druk genoeg. Toch is de keuring vaak nodig om bijvoorbeeld een levensverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering af te kunnen sluiten. Om ervoor te zorgen dat de verplichte keuring u zo min mogelijk tijd en moeite kost, bezoekt onze arts u thuis: overdag, in de avond of zelfs in het weekend. Wel zo efficiënt en uw privacy wordt uiteraard volledig gewaarborgd.


U meldt zich aan via onze website.

Onze afdeling planning neemt contact met u op om een afspraak te maken.

De arts komt bij u thuis voor het medisch onderzoek.

Het medisch laboratorium onderzoekt uw bloed

Wij maken het medisch rapport op en versturen dit naar de maatschappij.

Hoe verloopt een keuring aan huis?

Om de medische keuring bij u thuis uit te voeren zijn een aantal zaken van belang. U dient een rustige ruimte te hebben waar het medisch onderzoek kan worden uitgevoerd. Voor het lichamelijk onderzoek heeft u een bed of bank nodig waar u kunt liggen. In sommige gevallen dient u urine in te leveren en/of zal er bloed bij u worden afgenomen. Voor uitgebreidere keuringen is vaak een ECG onderzoek (hartfilmpje) onderdeel van de medische keuring. Hierbij dient u uw bovenkleding uit te doen zodat er ECG plakkers op uw bovenlichaam kunnen worden geplakt. De keuring duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Klik hier om een keuring aan te vragen

 

Altijd geregistreerde artsen

Kwaliteit staat voorop bij Premeo. Daarom werken we uitsluitend met BIG-geregistreerde artsen. Deze artsen werken in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen, en voeren in onze opdracht het medisch onderzoek bij u thuis uit. 

 

Medische keuring of healthcheck aan huis nodig?


KEURING AAN HUIS AANVRAGEN

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies