Verzekeringskeuring

Als u een huis koopt, is voor het afsluiten van een levensverzekering vaak een medische keuring nodig. Hetzelfde geldt voor zelfstandigen die zich tegen arbeidsongeschiktheid willen verzekeren. Premeo maakt het u makkelijk. Bij ons kunt vaak al op korte termijn een afspraak inplannen voor zo'n verplichte keuring en dan gewoon bij u thuis of op kantoor. Ook 's avonds en in het weekend. 


Afspraak op korte termijn

Dankzij ons grote netwerk van artsen kan de keuring vaak al op korte termijn plaatsvinden. Wij zijn actief in bijna heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen, en komen ook ‘s avonds en in het weekend bij u thuis en een afspraak is zo gemaakt. 

Geen kosten

Premeo werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen en voor acceptatie van  een overlijdensrisicoverzekering en/of arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn aan de keuring in de meeste gevallen géén kosten verbonden.

 

Rechtstreeks via uw verzekeraar

Premeo regelt de betaling rechtstreeks met uw verzekeraar. Mocht u echter na acceptatie door de verzekeraar alsnog afzien van de verzekering, kan het zijn dat de maatschappij u kosten in rekening brengt.

De voordelen voor u

  • Medische keuring bij u thuis
  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Inclusief bloedafname en ECG-in-rust
  • Kosten voor de verzekeringsmaatschappij

 

Verzekeraars

Premeo werkt onder andere voor de volgende verzekeraars:

ABN AMRO AGIS
Allianz ASR
Cunningham Lindsey Brand New Day
De Amersfoortse CZ
Elips Life Ditzo
Generali Florius
Klaverblad Interpolist
Movir Legal & General
OHRA Nationale Nederlanden
SNS REAAL ONVZ
TAF Swiss Re
Westland Utrecht VVAA
Zwitserleven Zilveren Kruis Achmea

 

Uw rechten en plichten

Het Verbond van Verzekeraars heeft een protocol opgesteld dat van toepassing is op keuringen voor levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenverzekeringen die niet vallen onder het keuringsverbod van artikel 4 van de Wet op de medische keuringen (WMK). Hierin leest u onder andere het doel van een keuring en uw rechten en plichten omtrent de medische keuring.

Verzekeringkeuring aan huis

Medische keuring of healthcheck aan huis nodig?


KEURING AAN HUIS AANVRAGEN

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies