Vaccinaties


Premeo BV is een dochteronderneming van PTV Holding. Samen met Thuisvaccinatie.nl verzorgen wij vaccinaties voor particulieren en bedrijven. Het gaat om reisvaccinaties, griepvaccinaties en groepsvaccinaties in het kader van preventie beroep gebonden risico’s infectieziekten.

Met ruim 45 ervaren artsen verspreid door Nederland kunnen wij op locatie (grote) groepen mensen vaccineren. Wij zijn geregistreerd bij het LCR en hebben in 2017 weer het HKZ (ISO 9001) kwaliteitskeurmerk mogen ontvangen.

Door onze contacten met de producenten kunnen wij bijna alle beschikbare vaccins leveren en zetten op locaties. Met een gecontroleerde koude keten (cold chain) nemen onze artsen de vaccins mee naar uw locatie. Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. 

Groepsvaccinaties zijn altijd maatwerk. Als u het contactformulier invult ontvangt u van ons een offerte op maat. Samen met u stellen we een planning op, zorgen wij voor de benodigde gezondheidsverklaringen en wordt u door ons medisch team geadviseerd over welk vaccins noodzakelijk zijn.

Neem contact met ons op

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies