Werkgevers


Het aanbieden van een PMO is wettelijk verplicht

Als werkgever heeft u volgens artikel 18 van de arbeidsomstandighedenwet de plicht uw werknemers periodiek een PMO aan te bieden.

 

Verzuimpreventie

Verzuim en uitval binnen uw bedrijf is vervelend voor alle partijen en bovendien voor u een kostbare zaak. Door verzuimpreventie bent u dit voor en bespaart u veel leed en geld.

 

Preventie beroepsziekten

Er zijn allerlei ziekten die gerelateerd zijn aan werk of werkomstandigheden. De risicofactoren hiervan zijn goed op te sporen en daardoor is preventie van beroepsziekten goed mogelijk.

Wat zit er in een PMO?

De inhoud van het PMO kunt u zelf bepalen, afhankelijk van uw wensen, uw budget en de beroepssector waarin u werkzaam bent. Premeo biedt een basis PMO tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast kunt u kiezen uit veel extra modules, zoals audiometrie, uitgebreid lichamelijk onderzoek of een vragenlijst gericht op ploegendiensten. Zo sluit het PMO altijd precies aan bij uw wensen en werkveld.

 

PMO uit handen geven

Is het organiseren van een PMO op dit moment te veel werk? Bij Premeo kunt u er ook voor kiezen om de uitvoering van het PMO volledig uit handen te geven. U levert de basisgegevens van uw werknemers aan en wij nodigen uw werknemers uit om aan het PMO deel te nemen. We inventariseren hoeveel mensen interesse hebben en zorgen voor de planning en uitvoer. Zo heeft u geen omkijken naar het PMO.

 

Kosten PMO

Premeo staat garant voor een goed PMO tegen een scherp tarief. Het uitvoeren van een goed PMO door deskundig medisch personeel hoeft niet onnodig veel geld te kosten. Een gericht advies kan altijd vrijblijvend worden gegeven zodat er ook niet onnodig teveel wordt verricht. Persoonlijk. Professioneel. Premeo. Dé expert op het gebied van medische onderzoeken en vaccinaties.

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies