Gratis health-check


Het PMO als health-check

Het PMO biedt u als werknemer een aantal voordelen. U kunt het PMO zien als een gratis onderzoek naar uw gezondheid en leefstijl, net als de persoonlijke health-check die steeds populairder wordt. Inzicht krijgen in uw gezondheid en de risico's die u loopt is zeer waardevol.

 

Aandacht voor gezondheid

Het PMO is zoals de health-check een onderzoek op het gebied van uw gezondheid. Het aanbod van health-checks is groot, u kunt het met gemak zelf regelen. Het PMO is feitelijk ook een gezondheidscheck, maar dan mogelijk gemaakt door de werkgever. Uw werkgever geeft hiermee aandacht aan uw gezondheid en is daarnaast ook wettelijk verplicht zo'n PMO  aan te bieden. Groot voordeel voor u: deze health-check binnen het bedrijf is voor u geheel gratis! Een uitgelezen kans om gratis gezondheidsadvies te krijgen.

Uitkomsten gratis health-check (PMO)

De uitkomsten van de gratis health-check krijgt u verzonden in een persoonlijk digitaal portaal. Uw werkgever krijgt geen inzage in de medische rapporten in verband met de medische geheimhouding van onze artsen. Zo krijgt u alleen zelf een persoonlijk gezondheidsadvies en een beeld van de risico's die u loopt. Vervolgens kunt u zelf stappen nemen om aan het PMO een vervolg te geven.

Gratis health check

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies