PMO en geheimhouding

Het PMO is een mooi aanbod van uw werkgever om uw gezondheid te laten checken. Eventuele risico’s worden zo vroegtijdig opgespoort. Maar u vraagt zich misschien ook af hoe het staat met uw privacy als u meedoet, want uw gezondheid is natuurlijk uw eigen zaak.


Arts en beroepsgeheim bij PMO

Het PMO wordt altijd door een BIG-geregistreerde arts afgenomen, in een ruimte die privacy biedt. Zoals bekend heeft een arts een beroepsgeheim, alles wat u met de arts bespreekt blijft tussen u en de arts.

 

Persoonlijk medisch rapport

Op basis van een ingevulde vragenlijst en een aantal onderzoeken, stelt de arts een medisch rapport voor u op. Deze rapportage bevat de uitslagen van de onderzoeken en brengt gezondheidsproblemen aan het licht. Ook krijgt u advies over uw gezondheidstoestand. Dit rapport is voor u persoonlijk en krijgt u dan ook via een persoonlijk en beveiligd online portaal. De werkgever krijgt het rapport niet te zien. Uiteraard kan het handig zijn dat u sommige uitslagen aan uw werkgever meldt of samen met de werkgever actie onderneemt. Dit is echter uw eigen keuze.

Groepsanalyse en geheimhouding

De werkgever krijgt door het PMO inzicht in eventuele gezondheidsrisico’s op het werk. Daarom stelt de arts indien gewenst een globale groepsanalyse op voor de werkgever. Hierin geldt wederom geheimhouding. Er worden geen personen aangeduid, er wordt slechts algemeen gesproken over risico’s en percentages. Zo krijgt de werkgever toch een beeld en blijft uw anonimiteit gewaarborgd. Om deze reden bieden we de groepsanalyse alleen aan bij minimale deelname van 30 personen.

Neem contact met ons op

 

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies