Kwaliteit

Steeds meer bedrijven bieden preventief medische onderzoeken en keuringen aan. Maar hoe weet u welke partij kwaliteit levert en betrouwbaar is? Premeo bestaat al sinds 2003 en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd. We werken uitsluitend met BIG-geregistreerde artsen & medisch deskundigen. Daarnaast worden we aanbevolen door grote verzekeraars. 

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?

Offerte aanvragen

Selectie PMO artsen

Deskundigheid staat voor ons voorop. Daarom kiest Premeo er bewust voor om alleen te werken met erkende artsen. Hiermee kiezen wij voor kwaliteit, degelijkheid en een betrouwbaar onderzoeksresultaat. We hebben een strenge selectieprocedure voor onze medische specialisten. Al onze artsen hebben de 6-jarige opleiding Geneeskunde voltooid. Voor een deskundig en prettig verloop van het PMO stellen wij de volgende eisen aan onze artsen:

  • BIG-registratie
  • Goede sociale vaardigheden
  • Flexibel gesprekspersoon voor mensen in alle lagen van een organisatie
  • Onderzoeksinstelling: door een persoonlijk gesprek eventuele risico’s bespreken

 

BIG-registratie en het NHG

Alle PMO artsen hebben een BIG-registratie. Dit hebben zij ontvangen door het afronden van de opleiding Geneeskunde. De arts heeft tijdens het onderzoek een badge bij zich met zijn naam en BIG-nummer. U kunt de registratie altijd checken op www.bigregister.nl. Premeo werkt conform de NVAB en NHG-richtlijnen (Nederlands Huisartsen Genootschap). Hierdoor kan de eigen huisarts eenvoudig het vervolgonderzoek doen op basis van ons PMO.


Thuis of op het werk

Voor maximaal comfort en gemak komen de artsen van Premeo bij u aan huis of op uw werklocatie. Doordat wij bij u langs komen hoeft u geen kostbare tijd te verliezen door reistijd of wachttijden. U bepaalt zelf wanneer wij langskomen, of dat nou doordeweeks, 's avonds of in het weekend is.

 

Inspectie voor de Gezondheidszorg

De Inspectie voor de Gezondheidszorg houdt toezicht op aanbieders van het Preventief Medisch Onderzoek. De Inspectie heeft het aanbod van Premeo bekeken. Het aanbod is in overeenstemming met de Wet op het Bevolkingsonderzoek en de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst. Lees het volledige rapport.

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies