Zakelijk

Premeo is een landelijke aanbieder van PMO op bedrijfslocaties, medische keuringen en groepsvaccinaties voor bedrijven. Met bijna 15 jaar ervaring, een landelijk team van erkende artsen, een scherpe prijs en goed persoonlijk contact onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij staan graag voor u klaar, zeven dagen per week, overdag en ’s avonds.


Medische keuring voor werk in het buitenland

Moet u of een van uw werknemers een medische keuring of visakeuring ondergaan vanwege werk in het buitenland? Premeo voert ook deze keuringen uit, zowel bij u op kantoor als thuis. 

Lees meer

Groepsvaccinaties en griepvaccinaties

Wilt u een groepsvaccinatie organiseren voor uw medewerkers of een griepvaccinatie aanbieden? Premeo biedt zowel reisvaccinaties als groepvaccinaties aan op locatie. Hiernaast geven we ook griepvaccinaties in de maanden oktober, november en december. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. 

Lees meer

Referenties

Met bijna vijftien jaar ervaring hebben we al voor veel opdrachtgevers gewerkt en succesvol het PMO en de griepvaccinaties uitgevoerd. Dat doen we ook graag voor uw bedrijf. 

Lees meer

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies