PMO resultaten

Wanneer u bij uw werkgever een Preventief Medisch Onderzoek hebt laten uitvoeren vraagt u zich misschien af wat er met de resultaten gebeurt. Premeo biedt u graag inzicht hierin. Lees hieronder verder voor meer informatie over de resultaten van een PMO.


Blijven de resultaten van een PMO anoniem?

De individuele resultaten van een PMO per werknemer blijven altijd anoniem. Daarnaast krijgt uw werkgever geen inzage in uw persoonlijk dossier. Dit is alleen voor u, als werknemer, bedoeld. U ontvangt een medisch rapport via een beveiligd en persoonlijk digitaal portaal zodat alleen u de resultaten in kunt zien.

In dit medisch rapport staan de resultaten van het Preventief Medisch Onderzoek en daarnaast een persoonlijk advies van de arts over de eventuele gezondheidsrisico’s.

Werkgevers kunnen vanaf 30 deelnemende werknemers aan het PMO ook kiezen voor een groepsrapportage. Ook hierin worden de resultaten uiteraard anoniem verwerkt. De werkgever krijgt een overzicht in risico’s en percentages maar weet niet welke resultaten bij welke werknemers horen. Werkgevers kunnen op deze manier, door tijdig maatregelen te nemen, verzuim tegen gaan en werken aan een prettig werkklimaat voor werknemers.

 

 

Het beroepsgeheim bij een Preventief Medisch Onderzoek

Een Preventief Medisch Onderzoek wordt altijd door BIG-geregistreerde artsen afgenomen. Dit gebeurt in een ruimte die voldoende privacy biedt voor werknemers. Een arts heeft altijd een beroepsgeheim. Alles wat u met hem of haar bespreekt blijft tussen u en de arts.

 

Preventief Medisch Onderzoek online aanvragen

Wilt u een Preventief Medisch Onderzoek laten uitvoeren op de werkvloer? Op onze website vraagt u dit eenvoudig aan. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Samen zorgen we voor een bijpassende offerte op maat.

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies