PMO / PAGO

Volgens artikel 18 van de arbowet bent u als werkgever verplicht om werknemers periodiek in de gelegenheid te stellen een onderzoek te ondergaan, dat erop is gericht de risico's die de arbeid voor de gezondheid van de werknemers met zich brengt zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken. PMO staat voor Preventief Medisch Onderzoek, vroeger bekend als de PAGO en ook wel health-check genoemd. Het PMO onderzoek brengt de gezondheid van uw werknemers in kaart. Risico’s die het werk meebrengt voor de gezondheid van uw werknemers komen in beeld. U kunt vervolgens preventief maatregelen nemen en zo kosten van verzuim en uitval besparen.

Medische keuring of healthcheck aan huis nodig?

KEURING AAN HUIS AANVRAGEN

PMO werkwijze

Is het aanbieden van een PMO veel werk? Bij ons niet. Wij bieden u ondersteuning in de vorm van het PMO projectmanagement. Wij nodigen uw werknemers uit via de email, inventariseren de interesse, verzorgen de planning van de deelnemers en versturen de afspraakbevestiging naar uw werknemers.

Meer lezen over ons PMO?

Wilt u meer lezen over het PMO? Dan kunt u meer informatie vinden op deze pagina.

Wat zijn de voordelen van een PMO voor uw werknemer? Ga naar Info voor de werknemer.

Kosten en betaalwijze

De kosten van het PMO zijn afhankelijk van de gekozen modules. Bekijk onze PMO tarieven. Wij maken graag een gepaste offerte voor u.


Vrijblijvende offerte aanvragen


Medische keuring of healthcheck aan huis nodig?


KEURING AAN HUIS AANVRAGEN

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies