Privacy

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Als u een keuring aanvraagt verwerken wij uw persoonsgegevens. Dit doen wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgevens.Als u een keuring aanvraagt verwerken wij uw persoonsgegevens. Dit doen wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgevens.


  • Uw persoongegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.
  • Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
  • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek per email naar info@premeo.nl .
  • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons, schriftelijk per email naar info@premeo.nl ,vragen om uw gegevens aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen, stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek per email naar info@premeo.nl . Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.
  • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief. (zie boven) Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek per email naar info@premeo.nl.
  • U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
  • U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoongegevens.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.

Medische keuring of healthcheck aan huis nodig?


KEURING AAN HUIS AANVRAGEN

Wij werken o.a voor



Lees wat klanten van ons vinden

8 ,3 8.3 / 10
Premeo op Klanten vertellen 192 Beoordelingen
Lees ervaringen