Over ons

In 2003 is PreMeo gestart met het aanbieden van medische keuringen en vaccinaties, zowel aan huis als bij bedrijven. Dankzij ons landelijk netwerk van artsen kunnen wij onze medische diensten tegen scherpe tarieven aanbieden aan onze klanten. Wij staan altijd voor u klaar, 7 dagen per week, overdag en ’s avonds.

Premeo BV

Premeo is een onderdeel van PTV Holding BV. Met onze labels Premeo en Thuisvaccinatie.nl zijn we marktleider op het gebied van het leveren van medische diensten op locatie. Dat doen wij met een team van ruim 50 BIG-geregistreerde artsen verspreid door heel Nederland. Waar u ook woont of werkt: wij komen bij u langs. De enige beperking zijn de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

In onze dienstverlening vinden wij persoonlijk contact en heldere afspraken zeer belangrijk. We handelen en plannen snel, zodat onze artsen efficiënt kunnen werken. Zo lukt het ons steeds weer kwaliteit voor een scherp tarief te leveren.

Hieronder staan onze diensten op een rij:


Medische keuringen

Sluit u een levens- of arbeidsongeschiktheidsverzekering af? Dan is een medische keuring soms verplicht. Premeo voert deze onderzoeken uit bij u thuis of zelfs bij u op kantoor. Wij maken met u een afspraak op een tijdstip waarop het u uitkomt. Het enige waar u voor moet zorgen, is een rustige ruimte met een bed of bank waar u kunt liggen voor het lichamelijk onderzoek.

Lees meer over onze medische keuringen.

Over ons

Health-checks

Een health-check is een soort APK-keuring voor uzelf. In het buitenland zijn deze medische check-ups al heel normaal en ook in Nederland neemt de vraag steeds meer toe. De health-check van Premeo wordt bij u thuis uitgevoerd in een rustige kamer. Het onderzoek neemt ongeveer een half uur in beslag. U krijgt achteraf een persoonlijk health-check rapport.

Lees meer over onze health-checks.

Over ons

PMO voor bedrijven

PMO staat voor Preventief Medisch Onderzoek. Als werkgever bent u, volgens artikel 18 van de Arbowet, verplicht om uw medewerkers de gelegenheid te bieden om dit onderzoek te ondergaan. Het PMO brengt de gezondheid van uw werknemers in kaart. Datzelfde geldt voor de gezondheidsrisico’s die het werk met zich meebrengt. U kunt vervolgens preventief maatregelen nemen en zo kosten van verzuim en uitval besparen. Wanneer gewenst kan Premeo uw organisatie ondersteunen in de vorm van PMO projectmanagement. Wij nodigen uw werknemers uit via de email, inventariseren de interesse, verzorgen de planning en versturen de afspraakbevestiging naar uw werknemers. De onderzoeken worden vervolgens op uw locatie uitgevoerd.

Lees meer over PMO voor bedrijven.

Over ons

Reisvaccinaties

Premeo biedt ook reisvaccinaties aan huis. Dit doen wij onder het unieke label Thuisvaccinatie.nl. Onze artsen komen bij u thuis, ook 's avonds en in het weekend. En de kosten worden meestal vergoed door uw zorgverzekeraar.

Lees meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.

Over ons

Werken bij PreMeo

Heeft u als arts interesse om voor PreMeo/Thuisvaccinatie te werken? Bekijk alle informatie op de pagina met onze vacatures.

Over Ons

Wij werken o.a. voor

Achmea
CZ
De Amersfoortse
Delta Lloyd
Ohra
Reaal
VVAA
3M
Albemarle
Fluor
A&R Carton
Avelingen groep
Bayer
Bruca
Buchinhoren
Carpenter
CCV
Celavita
Converge
Cronimet
De Vergarde
Dockwise
Dr. Oetker
Ecolab
Edelman
EDSN
Eurojust
Enkco
ETS
European Association of Urology
Evides
Flinter
Gemeente Oegstgeest
Gemeente Twenterand
Gemeente Uithoorn
Heinmade
Hokamo
Holland Plant
Indumat Verhuur
Initial Hokatex
Interjute
KPMG
Linex Prefab
Loyens & LIIoef
Luchthaven Schiphol
Medinova
Menzies
Metaalhandel De Horne
Monsanto
NDS
NHTV
Nutricia

Premeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies