Over ons

Premeo is een landelijke aanbieder van het PMO op bedrijfslocaties, medische keuringen en groepsvaccinaties voor bedrijven. Met 10 jaar ervaring, een team van erkende artsen, een scherpe prijs en goed persoonlijk contact onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij staan altijd voor u klaar, 7 dagen per week, overdag en ’s avonds.


Premeo BV

Premeo is een onderdeel van PT Holding BV. Naast Premeo is Thuisvaccinatie.nl ons belangrijkste label. Als bedrijf zijn we marktleider op het gebied van het leveren van medische diensten op locatie. Dat doen wij met een team van ruim 45 BIG-geregistreerde artsen verspreid door heel Nederland. Waar u ook woont of werkt: wij komen bij u langs. De enige beperking zijn de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

In onze dienstverlening vinden wij persoonlijk contact en heldere afspraken zeer belangrijk. We handelen en plannen snel, zodat onze artsen efficiënt kunnen werken. Zo lukt het ons steeds weer kwaliteit voor een scherp tarief te leveren.

Medische keuring voor werk

Moet u vanwege werk in het buitenland een medische keuring of visa keuring ondergaan? Premeo voert geregeld medische keuringen uit voor diverse bedrijven en particulieren. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Groepsvaccinaties

Wilt u een groepsvaccinatie organiseren voor uw medewerkers? Premeo biedt reisvaccinaties voor groepen aan bij bedrijven op locatie en daarnaast groepvaccinaties in verband met arbeidsrisico's. Premeo biedt ook griepvaccinaties aan op locatie vanaf oktober.

Wilt u meer over weten? Neem dan direct contact met ons op!

Referenties

Werkgevers uit verschillende branches gingen u voor. Hoe hebben zij het PMO van Premeo ervaren?

Meer over onze Referenties

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voor



Premeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies