Wie zijn wij

Premeo is in 2002 gestart met het aanbieden van medische keuringen. In 2009 zijn we gefuseerd met Thuisvaccinatie.nl en sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste speler op het gebied van vaccinaties aan huis en bij bedrijven. Al onze medische diensten leveren wij tegen scherpe prijzen, dankzij ons landelijk netwerk van artsen en verpleegkundig specialisten. Dit doen wij 7 dagen per week, overdag en ‘s avonds.


Altijd erkende artsen en verpleegkundigen

Premeo beschikt over een groot netwerk van erkende artsen in heel Nederland. Onze mensen voeren het PMO uit bij uw werknemers op bedrijfslocatie. Ook stellen zij zelfstandig de medische rapportages op. Onze keuze om altijd BIG geregistreerde artsen in te zetten voor het PMO is niet voor niets. Zo kunnen medische klachten direct besproken worden, dit maakt het uiteindelijke advies nóg waardevoller. Meer over Kwaliteit en onze artsen

 

PMO op locatie

De arts voert het PMO uit op uw bedrijfslocatie in Nederland; handig en snel voor uw werknemers. Zo wordt het werk niet te lang onderbroken. U hoeft als werkgever alleen te zorgen voor een kamer met privacy voor de werknemer en arts. Meer over onze werkwijze

 

Snel en voordelig

Persoonlijk contact en heldere afspraken, dat vinden wij belangrijk. Door dit persoonlijke contact kunnen we snel handelen en een planning met u maken. Onze arts kan daardoor efficiënt werken. Tel daar bij op dat u gewoon betaalt voor wat u krijgt, zonder overbodige kosten. En zo lukt het ons steeds weer kwaliteit voor een heel scherp tarief te leveren. Meer over tarieven van het PMO.

 

Inspectie voor de gezondheidszorg

De Inspectie voor de Gezondheidszorg houdt toezicht op aanbieders van het Preventief Medisch Onderzoek. De Inspectie heeft het aanbod van het PMO van Premeo bekeken. Het aanbod is in overeenstemming met de Wet op het Bevolkingsonderzoek en de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst. Wij verzorgen voor u een kwalitatief goed PMO.

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies