Verzuimpreventie

Verzuimreductie en verzuimpreventie zijn belangrijke redenen om als werkgever periodiek een PMO aan uw werknemers aan te bieden. 


PMO brengt risico's in kaart

Het PMO maakt eigenlijk de balans op voor uw bedrijf. Hoe gezond zijn uw medewerkers? Zijn er problemen op de werkvloer die invloed hebben op de gezondheid van uw medewerkers? Het PMO is dé mogelijkheid om beroepsziekten vroegtijdig in kaart te brengen. Zo kunt u als werkgever actie ondernemen om de gezondheid van uw werknemers te beschermen en te verbeteren. Hiernaast krijgen de werknemers zelf concrete adviezen om hun werkwijze en leefstijl te verbeteren.

Verzuimpreventie

Verzuimpreventie door PMO

Met de uitkomsten van het PMO heeft u concreet iets in handen. De problemen en risico’s die naar voren komen in de groepsanalyse, raken het arbeidsproces en uw bedrijf. Als u niets doet, kan verzuim het gevolg zijn. Door vroegtijdige signalering van gezondheidsrisico’s kunt u preventief maatregelen nemen en verzuim voorkomen of reduceren. Ook zorgt u zo voor minder instroom in de WIA.

Minder verzuim, minder kosten

Verzuim reduceren en instroom in de WIA voorkomen is van groot belang. Niet alleen omdat dit voor alle betrokkenen heel vervelend is, maar verzuim kost ook geld. Veel geld. Het verzuim reduceren en WIA-instroom voorkomen, leidt tot kostenbesparing voor uw bedrijf. Daarbij vallen de kosten voor het uitvoeren van een PMO in het niet. Een extra reden dus om regelmatig de balans op te maken via een PMO.

Verzuimpreventie

PMO/PAGO voor medewerkers van uw bedrijf nodig?


Offerte aanvragen

Wij werken o.a voorPremeo.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiƫn onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies